Accident grav, cu un mort și trei răniți, în Tulcea. A fost nevoie şi de intervenţia elicopterului SMURD

Data publicării:
accident tulcea
O femeie şi-a pierdut viaţa şi alte trei persoane, printre care şi un minor, au fost rănite într-un accident rutier, în județul Tulcea. Foto: ISU Tulcea

O femeie şi-a piedut viaţa marţi şi alte trei persoane, printre care şi un minor, au fost rănite într-un accident rutier petrecut în judeţul Tulcea. La locul evenimentului a fost nevoie şi de intervenţia elicopterului SMURD.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intevină marţi, în jurul orei 09.50, la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Valea Teilor, în care au fost implicate patru persoane din care una încarcerată.

La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de salvatori cu o autospecială de descarcerare şi una de stingere, două ambulanţe şi un elicopter SMURD.

”Ajunşi la locul evenimentului, pompierii tulceni au constatat că în autoturismul implicat în accidentul rutier se afla o persoană de sex feminin încarcerată pe bancheta din spate. În scurt timp aceştia au reuşit să extragă victima însă, din păcate, fără semne vitale”, au precizat pompierii, potrivit News.ro.

Celelate trei persoane au fost rănite. Este vorba de o femeie, un bărbat şi un minor. Victimele au fost preluate de echipajele medicale pentru asistenţă de specialitate.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri