Accident în zona Trafic Greu din Capitală: Un taxi a fost prins între două tramvaie. Două persoane au fost rănite

Data publicării:
2703 20tramvaie2-57135

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat la Digi24 că cele două tramvaie au prins între ele taxiul, în care se aflau şoferul, în vârstă de 35 de ani, şi o tânără de 28 de ani. Ambii au suferit traumatisme cranio-cerebrale, în condiţiile în care tânăra se afla pe scaunul din dreapta şoferului.

Şoferul a refuzat să fie transportat la spital şi a fost bandajat la locul accidentului. Tânăra a fost dusă şi primeşte îngrijiri medicale la Spitalul Universitar.

La ora 9:30, traficul era blocat pe ambele sensuri. La faţa locului au fost chemate două echipaje de prim ajutor şi unul de descarcerare. Intervenţia celui din urmă nu a fost necesară, pentru că cei doi accidentaţi au fost scoşi pe geamurile maşinii.

Andrei Codău, reprezentant al Poliţiei Rutiere, a declarat pentru Digi24 că şoferul de taxi a încercat să pătrundă pe Şoseaua Progresului fără să se asigure. Autovehicolul a fost acroşat de un tramvai, apoi autoturismul fost prins între primul şi un al doilea tramvai. Taximetristul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, a spus oficialul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri