Accidente pe DN 1. Nouă oameni au ajuns la spital

Data publicării:
0301 20accident 20dn1-41701

Cinci oameni nevinovaţi, trei copii şi părinţii lor, au ajuns în această seară, la spital, după un accident provocat de un şofer neatent. Maşina familiei s-a răsturnat pe Drumul Naţional 1, la Ciolpani, pe sensul către Ploieşti, după ce un şofer a schimbat banda, fără să se asigure.

Şoferul maşinii în care se aflau cei trei copii nu a mai apucat să frâneze, a lovit parapetul aflat pe axul drumului şi s-a răsturnat.

La faţa locului au venit trei ambulanţe şi un elicopter SMURD. Unul dintre copii, rănit mână, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca. Fraţii săi mai mici au fost internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, mama, la Spitalul Elias, iar tatăl, tot la Floreasca.

Tot pe DN 1, între Codlea şi Făgăraş, la intrarea în localitatea Vlădeni, a avut loc un alt accident, în care au fost implicate trei maşini. Un autoturism Fiat a intrat pe contrasens într-o curbă, ciocnindu-se de alte două maşini care veneau din sens opus.

În urma impactului au fost rănite patru persoane, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov.

Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră, şoferii fiind îndrumaţi de poliţiştii rutieri să aleagă rute alternative.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri