„Alo!” din Barcelona. Începe Congresul Mondial de Telefonie Mobilă

Data publicării:
2502 20barcelona-51411

Cu câteva ore înainte de deschiderea oficială a Congresului, în săli circulă doar expozanţii, în timp ce presa primeşte doar comunicate oficiale şi zvonuri despre ceea ce se lansează în cele trei zile. Totul este bine ascuns în spatele unor pereţi înalţi.

În timp ce majoritatea târgurilor şi expoziţiilor mondiale îşi reduc de la an la an suprafeţele datorită crizei, Congresul Mondial de Telefonie Mobilă de la Barcelona şi-a mărit suprafaţa cu mai bine de 25%, având acum la dispoziţie 100.000 de metri pătraţi.

Marii competitori din lumea tehnologiei - Samsung, LG sau Huawei- au cerut pentru anul acesta pavilioane separate pentru a se putea diferenţia mai bine. Chinezii de la Huawei au mers mai departe chiar, folosind o adevărată armată pentru a pregăti pavilionul: 1000 de oameni.

Pentru Barcelona, acest Congres înseamnă un câştig de nu mai puţin de 300 de milioane de euro în doar câteva zile. În capitala catalană nu mai e nici o cameră de hotel disponibilă, de vreme ce pentru acest congres mondial au venit 300.000 de specialişti din peste 200 de ţări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri