Arad. Doi afgani, găsiți morți pe un câmp cu răni provocate prin înjunghiere

Data publicării:
cutit in mana
Foto: Guliver/GettyImages

Doi imigranţi din Afganistan au fost găsiţi morţi pe un câmp din judeţul Arad, lângă autostrada A1, având răni provocate prin înjunghiere. Autorităţile au fost alertate de un al treilea bărbat din grup, care și el a fost rănit, relatează Agerpres

Cadavrele au fost găsite în zona comunei Şagu, aflată la aproximativ 50 de kilometri de graniţa cu Ungaria, lângă autostrada A1, şi la 20 de kilometri de municipiul Arad.

Afganul care a alertat autoritățile a fost înjunghiat, la rândul lui, şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri. El a fost operat şi este internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad. Purtătorul de cuvânt al SCJU, Simina Roz, a declarat că starea pacientului este stabilă, iar bărbatul este conștient.

Anchetatorii cred că a avut loc o răfuială între două grupuri de migranţi ilegali.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat, sâmbătă, că „s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru două infracţiuni de omor şi una de tentativă de omor”.  Cadavrele au fost ridicate şi transportate la Medicina Legală pentru a se stabili cauza morţii, pe corpurile victimelor fiind găsite numeroase răni provocate prin înjunghiere. 

Anchetatorii îl vor audia pe martorul supravieţuitor şi urmează să-i identifice pe agresori.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri