Atac armat în Atena. Patru morți, după ce un bărbat a deschis focul la sediul unei companii maritime

Data publicării:
atac armat atena
Atacatorul era un angajat care fusese concediat. Sursa foto: Profimedia Images

Un fost angajat al unei companii maritime a deschis focul la sediul acesteia din Glyfada, o suburbie a Atenei. Patru persoane au murit luni, în urma acestui incident, a anunţat o sursă din poliţia elenă, potrivit AFP, preluată de Agerpes.

Atacatorul a intrat în grabă în clădire luni dimineaţă, după care a deschis focul ucigând doi bărbaţi şi o femeie. Ulterior, el s-a baricadat în birourile companiei European Product Carriers. Incidentul s-a produs luni, în jurul orei locale 10:20 (08:20 GMT).

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost prezentat de media greceşti drept un fost angajat ce fusese concediat de această companie cu sediul la Glyfada, o suburbie balneară a Atenei.

El a fost găsit mort ''în subsolul clădirii, cu puşca sa alături'', potrivit poliţiei.

''Conform primelor informaţii, pare că s-a sinucis'', a indicat un reprezentant al biroului de presă al poliţiei. Aceasta a indicat că a evacuat două femei pe care atacatorul le închisese în toaletă.

Compania maritimă European Product Carriers a fost fondată în 1979 şi are o flotă medie de 35 de nave, dintre care mai multe petroliere, potrivit website-ului său.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri