AUDIO Ce a înregistrat camera lui Sebastian înainte și după ce a fost lovit mortal la 2 Mai de mașina șoferului drogat

Data actualizării: Data publicării:
captura video
Sebastian, băiatul ucis la 2 Mai de șoferul drogat, avea în borsetă o cameră care a înregistrat tot ce s-a întâmplat după accident

Sebastian, băiatul ucis la 2 Mai de șoferul drogat, avea în borsetă o cameră care a înregistrat tot ce s-a întâmplat după accident. Aparatul a pornit în urma impactului, iar filmarea începe cu sunetul unui scârțâit de roți. Era tânărul teribilist care fugea de la locul accidentului.

Înregistrarea are, în total, 37 de minute, însă am selectat doar un mic fragment, pentru că restul detaliilor sunt șocante.

ATENȚIE, imagini și detalii cu puternic impact emoțional:

După accident, mai multe persoane au sunat la 112. Redăm în continuare câteva dintre discuțiile înregistrate:

  • „La ieșire spre Vama Veche e o persoană călcată pe stradă. Da... Nu am văzut accidentul...!
  • „Cineva cred că e mort...”
  • „Cine are nevoie de îngrijiri de aici?”
  • „La ieșirea din 2 Mai spre Vama Veche e o persoană călcată pe stradă. Da, da...”
  • „La ieșire din 2 Mai spre Vama Veche. La câțiva metri spre ieșirea din 2 Mai. Între pieton și autoturism cred, nu am văzut accidentul. E o singură persoană. Nu am văzut nici accidentul, am văzut doar persoana...”

Tatăl lui Sebastian a găsit camera între lucrurile pe care le-a ridicat de la poliție


Tatăl lui Sebastian, tânărul care a murit în accidentul de la 2 Mai produs de șoferul drogat, a găsit printre lucrurile fiului său recuperate de la poliție și o cameră GoPro care a înregistrat momentul impactului, dar și ce a urmat acestuia.

Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera accea, exact în momentul impactului, a pornit. Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor. Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Poliţie, se aude tot. Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi. Se aude şi momentul când îi pune folia pe el, se aude tot. 37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!”, a declarat Valentin Olariu pentru Antena 3.

Bărbatul a mai spus că a recuperat camera de la poliție în momentul în care s-a dus să ridice hainele fiului său. Acum, vrea să o ducă din nou la Poliție pentru a fi folosită în anchetă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri