Bărbat amenințat cu pistolul la metrou, la Piața Victoriei. Agresorul ar fi fost prins

Data actualizării: Data publicării:
agresor metrou
Barbatul care a amenințat un pasager cu pistolul la metrou, la Piața Victoriei, a fost arestat.

Bărbatul căutat de poliţişti după ce l-a ameninţat cu un pistol pe un altul, la staţia de metrou Piaţa Victoriei, a fost prins, fiind reţinut, anunţă Poliţia Capitalei. Anchetatorii au stabilit că, după acel incident, suspectul - care are 19 ani - ar fi agresat mai multe persoane într-un tren de metrou oprit în staţie, iar apoi a fugit.

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni dimineaţă, în jurul orei 08.00, poliţişti de la Brigada Poliţie Transport Public, cu sprijinul unui coleg de la Serviciul Investigaţii Criminale, au depistat, într-o staţie de metrou din Sectorul 3, un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, principal suspect în cazul de ameninţare din seara de 24 octombrie, potrivit News.ro.

Din cercetări s-a stabilit, că la acel moment, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în staţia de metrou Piaţa Victoriei ar fi ameninţat un bărbat cu un pistol, după care a părăsit zona.

Ulterior, în timp ce se afla într-un tren de metrou oprit în staţie, ar fi agresat mai multe persoane, după care a fugit, arată Poliţia Capitalei.

Atunci când a fost prins de poliţişti, în geanta pe care o avea au fost găsite un pistol cu aer comprimat, nesupus autorizării, şi un cuţit, tip briceag.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de luare a unei măsuri preventive, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Poliţiştii începuseră cercetări după ce, miercuri seară, Brigada Poliţie Transport Public a fost sezizată de un angajat al metroului că a observat o ceartă între doi bărbaţi, în zona de ieşire de la metrou Piaţa Victoriei. La un moment dat, unul dintre bărbaţi a scos din geanta pe care o purta un obiect care părea a fi pistol, după care l-a reintrodus în geantă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri