Bărbat arestat după ce și-a omorât concubina în bătaie. Femeia a refuzat în mod repetat să meargă la spital și să depună plângere

Data publicării:
barbat cu catuse
Foto: Getty Images

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat. Acesta este bănuit că și-ar fi bătut concubina, o femeie de 51 de ani, până a omorât-o, informează Mediafax.

Surse din rândul autorităților susțin că femeia era agresată frecvent de concubinul ei. De fiecare dată, ea ar fi refuzat ajutorul medical, dar și să depună plângere la poliție.

La fel s-a întâmplat la ultimul incident, produs în weekend. Sâmbătă, un echipaj de la Ambulanță a răspuns unui apel de urgență și a încercat să o transporte pe femeia care avea numeroase contuzii la spital. Ea ar fi refuzat și a rămas în casă împreună cu concubinul ei. A doua zi, bărbatul a sunat din nou la 112, solicitând ajutor medical pentru femeie. Aceasta a făcut stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată.

„Era bătută bine, avea numeroase urme de violență. Inițial a refuzat să fie transportată la spital. A doua oară, echipajul a găsit-o căzută în cadă, au încercat să o salveze, nu au mai avut ce face. Femeia în vârstă de 51 de ani fusese agresată de concubin, prezenta un traumatism cranian, dar și multiple alte traumatisme și echimoze. Bărbatul era foarte agitat, echipajul a solicitat și sprijinul poliției“, a declarat, pentru Mediafax, Mihai Polinschi, director medical SAJ Galați.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și apoi a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzația de omor calificat. Surse din justiție susțin că femeia a refuzat de mai multe ori sprijinul autorităților, inclusiv emiterea unui ordin de protecție.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri