Bărbat bătut şi jefuit de paznici din Gara de Nord din Timișoara. Agresorii au fost identificaţi şi arestaţi preventiv

Data publicării:
gara de nord din timisoara
Bărbat bătut şi prădat de paznici din Gara de Nord din Timișoara. Agresorii au fost identificaţi şi arestaţi preventiv.

Un bărbat a apelat la poliţiştii de la Secţia Regională de Transporturi, după ce a fost lovit şi prădat de patru paznici din Gara de Nord din Timişoara. Agresori i-au luat victimei din buzunare suma de 50 de lei, dar şi alte bunuri pe care le avea asupra sa. Aceştia au fost imediat identificaţi de poliţişti, iar trei dintre ei au fost arestaţi preventiv.

Incidentul a avut loc în data de 3 februarie, în Gara de Nord din Timişoara. Bărbatul bătut de paznici a cerut ajutorul poliţiştilor de la Secţia Regională Transporturi cărora le-a spus că a fost lovit de paznici care i-au furat mai multe bunuri.

Poliţiştii Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara i-au identificat pe autori.

„Poliţiştii Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au reţinut trei bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi purtare abuzivă. Ulterior magistraţii au dispus măsura arestării preventive. În fapt, la data de 03.02.2024, poliţiştii Biroului Judeţean de Transporturi Timiş au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, în momentul în care se afla în staţia CF Timişoara Nord mai multe persoane l-ar fi lovit şi i-ar fi sustras mai multe bunuri. În urma investigaţiilor efectuate, în aceeaşi zi poliţiştii au identificat 4 bărbaţi, în vârstă de 22, 23, 45 şi 68 de ani, bănuiţi de comiterea faptei”, a transmis, joi, IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor, prejudiciul a fost recuperat parţial.

„În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 07.02.2024, cei 3 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Azi, 08.02.2024, aceştia au fost prezentaţi în faţa magistraţilor, care au dispus pentru cei trei bărbaţi măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările şi faţa de bărbatul, în vârstă de 45 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de purtare abuzivă”, a mai precizat IPJ Timiş.

Cei trei bărbaţi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş, potrivit News.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri