Bihor. Pacienții sunt consultați lângă grajd

Data publicării:
24012013 20oi-45580

În urmă cu mai bine de un an, doctorul veterinar din sat a amenajat un grajd în curtea dispensarului din localitate unde a adus o turmă de oi şi mai mulţi stupi de albine.

Totul spre disperarea unora din sat, care spun că nu mai suportă mirosul din zonă atunci când merg la medicul de familie.

La cabinetele noastre medicale nu facem operaţie pe creier şi noi doctorii veterinari operăm în ambulatoriu, iar doctorul uman trimite la specialist. Nu afectează oamenii cu absolut nimic, nu au nimic în comun ca spaţiu nici cabinetele, nici animalele”, a declarat Darius Matei - medic veterinar.

Chiar dacă grajdul este foarte aproape de cabinetul medicului de familie din sat, acesta spune că nu este deranjat de animale şi nici de activitatea medicului veterinar de aici.

Ştim problema în consiliul local, primăria va lua măsuri ca în cel mai scurt timp să rezolvăm problema respectivă. Se vor muta oile”, a afirmat Dumitru Braica - viceprimarul comunei Vârciorog.

Alţii sunt mulţumiţi de medic şi de grajdul din apropierea dispensarului.

Potrivit legii, primăria este cea care trebuie să rezolve situaţia, iar dacă nu reuşeşte, atunci intervine Direcţia de Sănătate Publică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri