Bogdan Chireac: Am auzit discuţia în care Ioniţă îi spunea lui Tudose că refuză şefia Poliţiei

Data publicării:
170630_TUDOSE_GUVERN_09_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Bogdan Chireac spune că a auzit discuţia telefonică în care chestorul Cătălin Ioniţă i-a spus premierului Mihai Tudose că nu doreşte funcţia de şef al Poliţiei Române.

170630_TUDOSE_GUVERN_09_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

El susţine că vorbea la telefon cu Tudose atunci când premierul a fost sunat de Cătălin Ioniţă.

Astfel, el a auzit, pe speaker, discuţia telefonică dintre cei doi.

„Ce a relatat aseară la Antena 3 e real 100%. L-a întrebat dacă acceptă funcţia. Ioniţă i-a spus <<Nu doresc funcţia. Nu!>>. A închis telefonul şi mi-a spus: <<Dle Chireac, aţi văzut, domne?>>", a povestit Chireac, potrivit hotnews.ro.

El a explicat şi contextul în care ajunsese să discute cu premierul. Mihai Tudose: "Atunci când premierul a făcut anunțul că nu îl schimbă pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, l-am caracterizat foarte dur (n.r. - pe Mihai Tudose). Domnul premier mi-a telefonat și mi-a zis: <nu vă reproșez nimic, presa este liberă, dar vreau să vă spun că generalul pe care mi l-a propus doamna Carmen Dan nu dorește funcția. Ce să fac acum? Îl caut de două ore să-l întreb și nu dau de el. Nu reușesc să-l întreb și personal>. În timp ce aveam această discuție, la un moment dat, îi sună telefonul, eu fiind tot la telefon”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri