Bugetarii au lucrat azi, pentru a recupera una din zilele libere de sărbători

Data publicării:
20130112 20bugetari-43411

La Timişoara, oamenii s-au aşezat la coadă cu trei ore înainte ca ghișeele să se deschidă.

La Iaşi, coada s-a lungit până afară. Oamenii vor să fie siguri că îşi schimbă permisul auto cu unul nou până pe 19 ianuarie.

Aglomeraţie mare şi la Bucureşti. Totuşi, numărul celor care au venit la Serviciul de Permise auto a fost mai mic decât se aşteptau funcţionarii.

Dan Moşescu, şeful serviciului Înmatriculări şi Permise Auto Bucureşti, a declarat că multe persoane au decis să profite de acest week-end.

Nu s-a lucrat doar la birourile de eliberări permise. Funcţionarii din toate instituţiile publice au venit la serviciu, ca să recupereze una dintre zilele libere primite de sărbători. Totuşi, cei care au profitat de program ca să-şi plătească taxele au fost puţini.

Hrant Oundjian, directorul Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 4, a explicat această situaţie prin faptul că oamenii nu se grăbesc, pentru că ştiu că pot să plătească până la 31 martie cu bonificaţia de 10%.

Angajaţii din toate instituţiile de stat vor lucra şi sâmbăta viitoare, pentru a recupera cea de-a doua zi liberă, din perioada sărbătorilor de iarnă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri