Căsătoria dintre o femeie din Cluj şi un pakistanez a ajuns în atenţia poliţiei

Data actualizării: Data publicării:
politie

Căsătoria dintre un cetăţean pakistanez şi o femeie din Cluj nu s-a consumat în niciun fel, au stabilit poliţiştii de imigrări, care au decis că bărbatul care a vrut doar să obţină drept de şedere în România trebuie să părăsească ţara.

Potrivit unui comunicat transmis vineri, de Serviciul pentru Imigrări din Cluj, a fost refuzată prelungirea dreptului de şedere temporară în România unui cetăţean pakistanez, după ce s-a constatat că a încheiat o căsătorie de convenienţă cu o româncă.

Potrivit anchetei, o femeie de 36 de ani, din judeţul Cluj, a cunoscut în Irlanda un cetăţean pakistanez de 31 de ani, cu care s-a căsătorit, la scurt timp, în Pakistan. Ulterior, bărbatul a făcut demersuri pentru obţinerea unei vize de intrare în România, în scopul reîntregirii familiei.

În luna mai, cei doi soţi s-au dus la polițiștii de la Imigrări Cluj şi au depus documentele pentru prelungiriea dreptului de şedere temporară pentru cetăţeanul pakistanez.

Poliţiştii de imigrări au făcut verificări în cazul celor doi soţi, au făcut vizite la domiciliul conjugal declarat, au vorbit cu persoane din anturajul lor și le-au luat celor doi soți declarații.

Oamenii legii spun că în timpul interviului cei doi soţi au fost inconsecvenţi în declaraţiile lor cu privire la circumstanţele în care s-au cunoscut, timpul petrecut împreună şi a altor informaţii relevante și au stabilit că cetățeanul pakistanez a încheiat căsătoria pentru a obţine un permis de şedere pe teritoriul României.

Astfel, polițiștii de la imigări au dispus returnarea sub escortă a cetățeanului pakistanez în ţara sa de origine.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri