Ce nu s-a văzut la paradă. Echipele Digi24 au surprins și momentele din spatele evenimentelor

Data publicării:
making 1

Ora 6.00. Echipele Digi24 se instalează pentru a transmite cea mai mare paradă din ultimii 23 de ani. Peste o sută de tehnicieni şi zeci de reporteri pun la punct ultimele detalii.

Mii de cabluri au fost întinse şi s-au făcut zeci de repetiţii pentru ca totul să fie impecabil.

Puţin înainte de startul defilării, doi muncitori de la salubrizare s-au strecurat pe lângă forţele de ordine ca să ajungă la Arcul de Triumf. Nu păreau deloc deranjaţi că au nimerit în mijlocul militarilor. Aveau o misiune.

Cu aproape o oră înainte de începerea paradei, militarii erau deja aliniaţi. Ca să se mai dezmorţească puţin au exersat pasul pe loc.

La câţiva paşi distanţă, alţi soldaţi primeau ultimele ordine despre cum să se aşeze.

Trei doamne în uniformă militară au împărţit steaguri celor veniţi la paradă.

Ca în fiecare an, au fost organizate filtre. Oamenii nu au avut voie cu sticle şi brichete, aşa cum se întâmplă la un meci pe stadion.

Un domn mai îndrăzneţ a venit la paradă cu o puşcă de jucărie. Jandarmii i-au confiscat-o imediat.

Echipele Digi24 nu au surprins doar evenimentele de la Arcul de Triumf. Au fost şi la Baza 90, unde s-au pregătit piloţii militari.

De la Baza Aeriană 90 au decolat 35 de aeronave. Zorii zilei îi găseau pe tehnicineni şi piloţi pe pistă. Aparatele de zbor, cu plinul făcut şi-au încălzit motoarele în aşteptarea celor câteva secunde de glorie, deasupra Arcului de triumf.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri