Ce spune Poliția Ilfov după ce a verificat dacă indivizi care circulau cu o mașină neagră acostau fete minore în Săftica

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Poliția Ilfov a verificat dacă indivizi care circulau cu o mașină neagră acostau fete minore în Săftica.

Poliţia Ilfov, care anunţa că a declanşat verificări în urma unei postări pe o reţea socială conform căreia persoane care circulă într-un autoturism negru acostează tinere, pe stradă, la Săftica, a finalizat ancheta, concluziile fiind că mesajul postat online conţinea date nereale. De altfel, persoana care a publicat mesajul a recunoscut că a minţit.

„În urma efectuării unui complex de verificări şi investigaţii, efectuate de către poliţiştii din Otopeni, cu privire la anumite persoane care se deplasează cu o maşină de culoare neagră şi care ar acosta persoane de sex feminin, în zona localităţii Săftica, a rezultat faptul că afirmaţiile presupuselor persoane vătămate, cât şi cele ale persoanei care a postat aspectele respective pe o reţea de socializare, sunt contrazise în totalitate de ansamblul probator administrat pentru clarificarea situaţiei de fapt şi de drept”, au anunţat, luni seară, reprezentanţii IPJ Ilfov.

Sursa citată precizează că atât fetele cu care poliţiştii au discutat, cât şi persoana care a scris şi publicat mesajul au recunoscut că au minţit.

„În acelaşi context, subliniem şi faptul că persoanele respective au recunoscut că au prezentat aspecte nereale, faptele la care s-au referit neexistând în realitate”, se mai arată în informarea făcută publică de reprezentanţii Poliţiei judeţene Ilfov.

Poliţia judeţeană Ilfov a anunţat, duminică după-amiază, că a deschis un dosar în cadrul căruia se fac verificări, după ce pe o reţea de socializare a fost postat un mesaj prin care o persoană susţinea că fete minore au fost acostate de persoane aflate într-un autovehicul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri