Cluj | Un bărbat cu cagulă, care a atacat cu un cuțit o vânzătoare, a fost prins de un localnic curajos

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie in misiune
Foto: arhivă Poliția Română

Un bărbat cu cagulă a atacat, luni seara, vânzătoarea unui magazin de cartier din Cluj-Napoca, pe care a tăiat-o pe mâini cu un cuțit, în încercarea de a fura bani. Acesta a fost prins de un locuitor din zonă și acum este cercetat de polițiști pentru tâlhărie, potrivit Mediafax.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, luni seara, că bărbatul a încercat să fure bani, amenințând vânzătoarea cu un cuțit. Aceasta a opus rezistență, iar în timpul altercației femeia a fost lovită în zona capului și gâtului, iar în zona degetelor de la mână a fost tăiată cu cuțitul de către agresor.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Constantin Brâncuși cu strada Lăcrămioarelor din Cluj Napoca, a intrat într-un magazin un bărbat care purta o cagulă și, sub amenințarea vânzătoarei cu un cuțit, a încercat să sustragă bani. În ajutorul vânzătoarei a intervenit o persoană care se afla în zonă. La scurt timp a ajuns și patrula din cadrul Secției 3 Poliție, bărbatul fiind încătușat”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

La fața locului a fost chemat și un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale vânzătoarei.

Polițiștii continuă în acest caz cercetările pentru tâlhărie.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri