Comandament de urgență după furtuna din București

Data publicării:
copac cazut pe linia de tramvai Rahova 1 250717

Un Comandament de urgență care monitorizează efectele produse de furtuna din această după-amiază a fost constituit la Primăria Capitalei. Au avut loc mai multe incidente: circulația tramvaielor pe linia 41 a fost întreruptă circa două ore, patru copaci au căzut iar mai multe semafoare s-au defectat.

Până la ora 16,30 au fost consemnate următoarele incidente: un copac a căzut pe o mașină pe strada Petre Crețu nr. 1, un altul s-a prăbușit pe b-dul Mărăști, intrare Spital Elias, ceilalți doi pomi căzând pe str. Caraiman/str. Paraschiva Gherghel, respectiv pe șos. Gheorghe Sisești nr.145. Totodată, s-au înregistrat semafoare defecte pe str. Brașov/b-dul Timișoara, Piața Presei Libere, str. Ceahlău/Calea Crângași, potrivit Agerpres.

La intersecția bulevardului Ghencea cu strada Brașov s-a produs o avarie la rețeaua de contact a tramvaiului 41, ceea ce a determinat întreruperea circulației pe ambele sensuri.

„Nu au fost înregistrate victime omenești, iar sesizările au fost transmise pentru remediere urgentă. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată după aproximativ două ore. Pe timpul întreruperii, transportul călătorilor a fost asigurat cu o linie specială de autobuz”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri