Cum va fi vremea de 1 Decembrie în Capitală

Data publicării:
parada

Astăzi, România este sub informare meteorologică. Va ning slab cantitativ în zona de munte, local în Maramureș și izolat în Banat, Crișana, Transilvania și Moldova.

„Ceea ce va deranja va fi vântul, care va sufla cu putere la munte, cu viteze de 60-70 de kilometri la oră și va viscoli ninsoarea. Vânt va fi și în partea de vest și sud-vest a teritoriului, dar la cote mai scăzute”, potrivit meteorologului Mihai Timu.

În acest sfârșit de săptămână, precipitațiile aproape că vor lipsi sau vor fi foarte slabe, însă revine ceața, mai ales în zonele joase din sudul teritoriului, unde ar putea persista și pe parcursul zilei.

Temperaturile rămân scăzute, preponderent negative, mai ales în cursul nopții. În depresiuni va fi și ger, cu temperaturi în jur de -10 grade Celsius.

La munte se înregistrează un strat de zăpadă nu prea consistent. La Bâlea Lac stratul ajunge până la 40 de centimetri, pe Valea Prahovei este de 15 centimetri.

De 1 Decembrie, în Capitală, nu mai sunt așteptate precipitații, dar ceața va reveni încă de mâine dimineață. Temperaturile minime, în această zi, vor fi între la -6 și -4 grade.

Meteorologii avertizează că ceața ar putea fi densă și ar putea persista până la prânz, astfel că vizibilitatea în timpul paradei militare ar putea fi scăzută.

La 11:00, temperaturile vor fi destul de scăzute, în jurul valorii de 0 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri