Sari la conținut

Explicații pentru o fotografie intens comentată

Dragoş Pîslaru a explicat, vineri seară, cum a apărut fotografia cu el şi echipa sa într-un autobuz RATB. El a spus că nu era loc pentru toată echipa sa în maşina ministerului.

pislaru

FOTO: Facebook

„Eram seara la Ministerul Muncii şi trebuia să ajungem la Romană, la un eveniment. Colegii mei consilieri au spus că nu avem unde să încăpem într-o maşină şi atunci am spus «hai să luăm autobuzul!». Am şi alergat după autobuz! Avem o singură maşină, nu vă închipuiţi că avem un parc auto... Aşa că am alergat după autobuz, ne-am urcat în 300 şi atunci o colegă, consilier, Elena, a făcut poza. A trimis-o pe grupul de whatsapp şi doamnei Iolanda Stăniloiu i-a plăcut poza şi a postat-o”, a explicat Dragoş Pîslaru, vineri seară, la un post de televiziune, citat de News.ro.

Ministrul spune că atât el, cât şi soţia şi fiul său cel mare, de 11 ani, deţin carduri RATB şi chiar călătoresc cu autobuzul. Dragoş Pîslaru a adăugat că fotografia este mai degrabă despre echipa cu care lucrează în Ministerul Muncii.

„Poza aia pe care aţi văzut-o defineşte o echipă într-un minister. Câţi aţi văzut echipe în ministere care să fie în genul acesta?”, a mai spus Pîslaru.

Dragoş Pîslaru a apărut miercuri, într-o postare a Iolandei Stăniloiu, consilier în cadrul Ministerului Muncii, în timp ce se afla în autobuz alături de echipa cu care lucrează.

„Cum a plecat astazi DreamTeam de #LaMunca la Gala Premiilor Wall Street”, a scris Iolanda Stăniloiu în postarea care însoţeşte fotografia.

După dezbaterea televizată, Iolanda Stăniloiu şi-a completat postarea explicând de ce a distribuit această fotografie pe pagina de Facebook.

„Nu am postat această fotografie cu nici o intenţie de a face din ceva absolut normal o ştire. Nu mă mai ocup de comunicarea ministerului, ci de chestii mult mai prozaice despre care oricum nu comunic pe FB. Am postat această fotografie cu drag pentru că emană bucurie, energie pozitivă, normalitate... acestea sunt stări obişnuite în echipa noastră de #LaMuncă... stări pe care nu le-am mai trăit în precedentele mele experienţe ministeriale... nimeni din echipa de #LaMuncă nu candidează, deci nici nu poate fi suspectat de interese obscure de campanie”, a scris Stăniloiu.