Doi băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Patru tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe centura de sud a municipiului Alexandria.

Patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani au fost răniţi, luni, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe centura de sud a municipiului Alexandria.

„Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN6C, centura de sud a oraşului, către localitatea Poroschia. Din cercetările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Buzescu, din cauze şi în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în partea stângă a drumului, în direcţia sa de mers”, a transmis, luni, IPJ Teleorman.

Sursa citată de News.ro a precizat că, în urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a trei pasageri - un băiat de 16 ani, din comuna Buzescu, şi două fete de 17, respectiv 16 ani, din comunele Peretu, respectiv Buzescu, toţi patru fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Rezultatul testării cu aparatul etilotest a evidenţiat faptul că tânărul nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii accidentului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri