Sari la conținut

Dublă sinucidere | Ce scria într-una dintre ultimele postări pe Facebook soția directorului BCU

Procurorii Parchetului Tribunalul Iaşi spun că, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa, care au fost găsiţi morţi în locuinţa lor, s-au sinucis la interval de câteva ore. Din ultimele postări pe Facebook, s-ar putea trage concluzia că relația dintre cei doi ar fi avut de suferit.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi, Carmina Pascal, a precizat că „prima care a murit a fost femeia. Ea ar fi fost găsită decedată de către Bogdan Maleon, atunci când acesta s-a întors acasă”.

„Modalităţile de sinucidere în cazul celor doi soţi sunt identice”, a adăugat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi.

Nu este exclus ca relația dintre cei doi să fi avut de suferit.

La sfârşitul lunii trecute, Anda Elena Maleon, soţia directorului BCU Iaşi, scria pe reţelele de socializare mesajul: „Eu vreau ca la finalul vieţii să nu îmi fie ruşine de mine”.

Pe 1 decembrie, Anda Maleon (38 de ani) se afla în staţiunea Durău cu mai mulţi prieteni. În nicio fotografie distribuită pe Facebook ea nu apare alături de soţul său.

Mircea Popovici, psiholog: Sunt anumite categorii profesionale care au nevoie de asistenţă psihologică. Asistenţă din partea specialiștilor în sănătate mentală. De niște proceduri care îi ajută să facă trecerea din ceea ce fac efectiv în profesia lor și ceea ce fac în viaţa de zi cu zi.

Sursa: Digi24, News.ro