Elev în vârstă de 16 ani, reţinut după ce a agresat doi colegi în școală

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Elev în vârstă de 16 ani, reţinut după ce a agresat doi colegi în școală.

Un adolescent în vârstă de 16 ani, elev la o unitate de învăţământ din comuna Mozăceni, a fost reţinut într-un dosar în care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, şantaj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Cercetările în acest caz au fost efectuate de poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti.

„Din cercetări a rezultat că, în ziua de 26 ianuarie a.c., în timp ce se afla într-o unitate de învăţământ din Mozăceni, într-o pauză, cel în cauză ar fi agresat fizic doi colegi de clasă”, se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

„Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor implicaţi şi luarea măsurilor legale care se impun”, se mai menţionează în comunicat.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri