Elevul de 15 ani de la Colegiul Militar Alba Iulia care s-a aruncat de la etaj fusese declarat apt psihologic. Ce spun colegii lui

Data actualizării: Data publicării:
colegiul militar mihai viteazul din alba iulia
Elevul de 15 ani de la Colegiul Militar Alba Iulia care s-a aruncat de la etaj fusese declarat apt psihologic. FOTO: Facebook Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia

Elevul de clasa a IX-a de la Colegiul Naţional Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia, care a murit joi după ce a căzut de la etajul 4 al internatului în care era cazat fusese declarat apt la evaluarea psihologică susţinută la admitere.

Elevul din clasa a IX-a de la Colegiul Naţional Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia, care a murit joi după ce a căzut de la etajul 4 al internatului în care era cazat fusese declarat apt la evaluarea psihologică susţinută la admitere.

Reprezentanţii Colegiului au venit cu precizări în cazul tragediei care a avut loc joi dimineaţă, circumstanţele producerii acesteia fiind cercetate de o comisie condusă de locţiitorul comandantului liceului.

''În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 08,00, un elev al Colegiului Naţional Militar 'Mihai Viteazul' Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat'', se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Colegiului.

Elevul era în clasa a IX-a, iar la admiterea în Colegiul Militar a susţinut evaluarea psihologică, fiind declarat apt, arată sursa citată.

Cazul este cercetat la faţa locului de Poliţia municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.  

Polițiștii au percheziționat camera elevului din internatul în care era cazat și au găsit un bilet de adio adresat familiei.

Sinuciderea rămâne principala ipoteză, dar polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Colegii adolescentului au declarat că el nu se integrase în colectivitate. Joi fusese văzut la apelul de dimineață îmbrăcat în uniformă, iar colegii au spus că nu părea supărat.

Anchetatorii adună mărturii de la colegi și profesori.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri