Facebook s-a confruntat cu probleme tehnice pe plan mondial

Data publicării:
facebook -mediafax 1-2

Actualizare 17.00. Problemele s-au remediat pentru utilizatorii români de Facebook.


Zeci de milioane de utilizatori Facebook s-au trezit că nu mai au acces nici măcar la statusul lor, cu atât mai puţin să-şi dea cu părerea despre posturile prietenilor.

Atunci când utilizatorii încearcă să posteze un status apare următorul mesaj: „There was a problem updating your status. Please try again in a few minutes”.

Totodată, pe rețeaua de socializare nu se poate da „like”.

Potrivit Mashable, această problemă este pe plan mondial, iar compania nu a oferit niciun răspuns despre această eroare, care durează de aproximativ 1 oră.

Asta a provocat un fel de iureş pe celelalte reţele sociale. Toată lumea, care nu a mai avut acces la serviciile Facebook, s-a plâns pe Twitter. Ba chiar unii s-au gândit să se plângă pe Google Plus, o reţea mai puţin folosită în România”, a spus Teodor Tiță, content manager www.digi24.ro.

Blocarea temporară a reţelei de socializare a fost cauzată de o actualizare a programului dezvoltat de compania lui Mark Zuckerberg. Situaţia s-a deblocat după mai bine de 10 ore atât la noi, cât şi în restul Europei.

În România, peste 6 milioane şi jumătate de persoane au cont pe Facebook. În lume, peste un miliard de copii şi adulţi au cont pe celebra reţea de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri