Femeie cu mai multe leziuni pe corp, găsită moartă în casă. Principalul suspect este fostul concubin

Data actualizării: Data publicării:
politia nu treceti banda

O femeie de 36 de ani a fost găsită inconştientă, duminică, având leziuni pe corp. Bănuit de agresiunea care a dus la decesul victimei, este fostul concubin, un bărbat de 35 de ani.

Femeia a fost găsită de poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa în care se afla aceasta, în urma unei sesizări la 112 cu privire la producerea unei agresiuni.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o femeie, în vârstă de 36 ani, în stare de inconştienţă, cu leziuni pe corp, cu privire la care cadrele medicale, sosite ulterior, au declarat decesul”, a precizat IPJ Braşov.

Conform sursei citate, poliţiştii „au identificat autorul ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, fostul concubin al femeii decedate”.

În prezent, acesta se află în custodia autorităţilor, a mai precizat sursa citată de Agerpres.

„Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Serviciul de Investigaţii Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au întocmit dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. (...) Ancheta penală este în curs de desfăşurare, sub coordonarea procurorului de caz, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare”, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri