Femeie de 51 de ani, găsită decedată în albia unui pârâu din Argeș

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie cu girofar aprins
Polițiștii ajunși la fața locului au spus că femeia nu prezenta urme vizibile de violenţă.

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost găsită decedată, duminică seara, în albia unui pârâu din localitatea argeşeană Mioarele, cazul fiind anchetat de poliţişti.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, un bărbat a anunţat la 112 că a găsit-o pe soţia sa inconştientă în albia pârâului Argeşel.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti şi grupa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, care au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia (...) fiind declarată decedată de către echipajul medical sosit la eveniment”, se precizează în comunicatul citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, femeia nu prezenta urme vizibile de violenţă, cauzele decesului urmând să fie stabilite după efectuarea autopsiei.

„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, (...) sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung”, se menţionează în comunicatul IPJ Argeş.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri