Sari la conținut

Firma la care lucrează şoferul care a blocat banda de urgenţă pe A2 s-a supărat. Dar din alt motiv

580 de lei amendă. Asta îl paşte pe şoferul care marţi seară a depăşit coloana de maşini de pe Autostrada Soarelui pe banda de urgenţă şi a lovit şi o cameră de filmat. Firma de transport la care lucrează şoferul nu l-a sancţionat încă în niciun fel, iar reprezentanţii ei sunt mai supăraţi că imaginile au ajuns pe Facebook.

-Sunteți pe banda de urgență.

-Ce vrei mă? Mă, ce vrei mă?

-Ambulanța pe unde trece?

-Mă dau imediat...

Aşa se comporta, marţi, şoferul unei firme de transport. Deşi autostrada era blocată din cauza unui accident, el depăşea coloanele pe banda de urgenţă. Poliţiştii au intrat imediat pe fir.

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt la Poliţia Română: „În urma vizionării acestor imagini apărute în spaţiul public, poliţiştii rutieri efectuează verificări în acest moment pentru identificarea, depistarea şi tragerea la răspundere a bărbatului care apare în imaginile respective. Acesta riscă o sancţiune contravenţională de 4 puncte amendă, ceea ce înseamnă 580 de lei”.

Până în momentul de faţă, firma de transport la care lucrează bărbatul nu l-a sancţionat în niciun fel.

"Reprezentant al firmei de transport – filmat cu camera ascunsă: Toată firma a fost catalogată din cauza unui angajat

Reporter: Măcar să ne spuneţi ce acţiuni luaţi împotriva lui sau dacă i-aţi atras atenţia.

Reprezentant al firmei de transport: Lucrurile acestea le vom spune noi după. Momentan nu a fost nimeni, până la momentul ăsta, care să ia decizia aceasta”.

Ba mai mult, reprezentanţii firmei de transport au alte preocupări.

Reprezentant al firmei de transport: „Ok. Puneţi pe site, puneţi oriunde, dar nu le puneţi pe Facebook, acolo unde toată lumea are dreptul să comenteze. Aţi fi putut foarte uşor să blocaţi comentariile”.

Într-un mesaj trimis către un telespectator Digi24, reprezentanţii firmei de transport au spus că datorită modului în care a acţionat şoferul, pasagerii au ajuns în timp util la destinaţie.

Pe aceeași temă