FOTO | Ilan Laufer și Alex Coita, implicați în accident pe A2: „Nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre”

Data actualizării: Data publicării:
Ilan Laufer
Foto: Inquam Photos/Alberto Grosescu

Fondatorii Platformei Social-Liberale, Alex Coita şi Ilan Laufer, au fost implicați, miercuri seara, într-un accident rutier, care a avut loc pe Autostrada Soarelui, în urma acestuia a fost lovit mortal un câine, iar autoturismul cu care se deplasau a fost avariat, potrivit Mediafax.

Cei doi se aflau în mașina condusă de Coita și circulau pe sensul către Constanța. La un moment dat, un câine a apărut în fața lor, iar șoferul nu a putut evita animalul.

În urma impactului, a rezultat decesul câinelui și avarierea mașinii lui Coita, care nu a mai putut fi deplasabilă, motiv pentru care a apelat la o firmă de tractări auto.

„Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre. Este absolut incredibil că în anul 2020 în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri