FOTO. Şoferul unui TIR a murit după ce autotrenul s-a răsturnat, pe DN 1. Vehiculul a lovit doi stâlpi şi un cap de pod

Data publicării:
echipaj isu la locul unui accident
Şoferul unui TIR a murit după ce autotrenul s-a răsturnat, pe DN 1. Vehiculul a lovit doi stâlpi şi un cap de pod.

Un bărbat a murit, marţi după-amiază, după ce a pierdut controlul asupra TIR-ul pe care îl conducea, iar acesta a lovit doi stâlpi şi un cap de pod şi s-a răsturnat, pe DN 1, în judeţul Cluj. Şoferul a rămas încarcerat, fiind scos de echipajele de pompieri, însă avea leziuni incompatibile cu viaţa. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

„Conducătorul unui ansamblu de vehicule, bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Bihor, se deplasa dinspre Oradea spre Cluj-Napoca. Pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ansamblul de vehicule lovind un stâlp, iar ulterior un cap de pod şi un al doilea stâlp. Din nefericire, echipajul medical prezent la faţa locului a declarat decesul acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Accidentul s-a produs pe DN 1 (E 60), în dreptul localităţii Leghia, judeţul Cluj, unde un autotren încărcat cu sucuri s-a răsturnat.

accident-tir-leghia-2
Accidentul s-a produs pe DN 1 (E 60), în dreptul localităţii Leghia, judeţul Cluj.

La fața locului au intervenit două autospeciale ISU cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, alături de o ambulanţă SAJ, potrivit News.ro.

„Victima a fost extrasă şi prezintă leziuni incompatibile cu viaţa”, au transmis reprezentanții ISU.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea Poliţiei. Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri