Furtună de nisip la malul mării. Vântul a bătut cu 75 de kilometri pe oră

Data publicării:
furtuna

Puţin după ora 10.00, planurile turiştilor au fost spulberate. La Mamaia, vântul a început să sufle dintr-odată cu atâta putere încât s-au format dune de nisip. Oamenii s-au grăbit să caute adăpost.

Nici bine nu au apucat turiștii să se retragă de pe plajă, că nisipul a început să fie răscolit puternic de vânt, care bătea cu 75 de kilometri pe oră.

Turiștii străini spun că fenomenul a fost impresionant și că nu văd așa ceva în fiecare zi: „Este incredibil! Am crezut că o sa vedem Marea Neagră liniştită, dar bate foarte tare vântul. E o nebunie aici, este fantastic.

Dacă pe plajă umbrelele şi şezlongurile au fost legate ca să nu fie luate de vânt, toaletele publice au fost puse la pământ. Furtuna de nisip a durat două ore, timp în care plaja a devenit pustie. Specialiştii spun că în următoarele ore rafalele se vor domoli, dar în zilele următoare se aşteaptă în continuare intensificări ale vântului la malul mării. Multe persoane au ales să-și facă vacanța la malul marii în septembrie, ca urmare a programului „Litoral pentru toţi", profitand de ofertele turistice mai ieftine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri