Grav accident pe E 85: Un mort şi trei răniţi într-un carambol. Printre victime, şefii ITM şi AJOFM Buzău

Data publicării:
accident-26

Un om a murit şi alţi trei au fost răniţi înt-un carambol produs pe Drumul European 85, în localitatea Oreavu, judeţul Buzău. Printre victime se află şi şefa Inspecţiei Muncii şi directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Buzău. Unul dintre răniţi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Foto: CampusBuzău.ro

Carambolul ar fi fost declanşat, se pare, de două maşini care s-au şicanat în trafic. Rezultatul: o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a lovit maşina care a depăşit-o, iar autoturismul lovit a ricoşat în maşina directorului Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Buzău, Ionel Tociu. Şoferul nu a putut redresa autovehiculul, care s-a rotit de câteva ori pe carosabil şi în cele din urmă a fost lovit de un tir.

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a scoate victimele din maşini - un mort şi trei răniţi. Femeia decedată era angajată a AJOFM Buzău.

Directorul AJOFM, grav rănit, a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Cecilia Manolescu, şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă, a suferit doar răni superficiale.

Zona în care s-a produs carambolul este o porţiune de drum dreaptă, unde şoferii calcă frecvent pedala de acceleraţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri