Sari la conținut

Hackerii Anonymous au spart site-ul Poliției Române. Reacția instituției

Actualizare 12:00: Site-ul Poliției Române este la această oră funcțional, după ce timp de câteva ore, în această dimineață, fusese spart de hackerii Anonymous.


Actualizare 11:00: Poliția Română a oferit un comunicat de presă legat de acest subiect.

În această dimineață, la deschiderea site-ului de internet al Inspectoratului General al Poliției Române a apărut o postare neautorizată. Menționăm faptul că, a fost afectată doar interfața site-ului public al I.G.P.R., nu și conținutul acestuia. Nu au fost modificate sau sustrase informații. Specialiștii I.G.P.R. au luat măsuri de a înlătura mesajul respectiv. Incidentul face obiectul unor investigații efectuate de ofițerii specializați în combaterea criminalității informatice. Site-ul de internet conține date și informații publice, nefiind conectat la bazele de date ale Poliției Române”, se arată în comunicatul transmis Digi24. 


Salutări din partea ciumpalacilor. Vă salutăm Domnilor. Noi suntem Legiunea. Noi suntem POPORUL ROMÂN sau desigur ciumpalacii. România, TREZEȘTE-TE!”, acesta este mesajul lăsat de hackeri pe site-ul Poliției Române.

Pe aceeași temă