Hotel pentru anvelopele de iarnă

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-05-08h28m00s169

La Braşov, pentru demontarea cauciucurilor de vară, montarea celor de iarnă şi echilibratul jantelor, clientul poate să plătească de la 49 la 60 de lei. Mai mult, persoanele care nu au unde să-şi depoziteze anvelopele de iarnă în timpul verii şi care vor să le păstreze într-o stare bună au posibilitatea să le „cazeze‟ la hotelurile  pentru cauciucuri. 

Astfel, pentru o depozitare pe şase luni a celor patru anvelope posesorul acestora trebuie să plătească de la 50 de lei. Preţul diferă însă de dimensiunile cauciucurilor. Depozitarea se face în baza unui proces verbal în care sunt trecute toate datele de identificare ale cauciucurilor.

 La Oradea, aglomeraţie la programări

La Oradea, pentru o sumă cuprinsă între 60 şi 100 de lei, mecanicii le depozitează în spaţii special amenajate. Fiecare set de anvelope este etichetat cu datele tehnice, numele proprietarului, numărul maşinii şi datele tehnice.

Sunt puse apoi pe rafturi amenajate într-un depozit unde condiţiile de păstrare - adică temperatura, lumina şi umezeala - sunt conforme cu cele specificate de producători. Acolo vor rămâne în următoarele şase luni, iar şoferii nu mai sunt nevoiţi să le ţină pe balcon sau în garaje. În preţ sunt incluse montarea şi echilibrarea roţilor.

De când s-a încălzit, la service-urile din Oradea e aglomeraţie mare la programări. Şoferii stau la rând ca să Schimbe anvelopele de iarnă Cu cele de vară. Iar mecanicii vin cu oferte care mai de care mai tentante.

În 60 de lei cu TVA inclus, demontăm şi montăm anvelopele, cele patru, şi le păstrăm timp de şase luni pe cele de iarnă în hotelul de anvelope, care este unul conform cu cerinţele oricărui constructor”, a afirmat Ioana Mihuţi - managerul de marketing al unui service din Oradea.

Oferta este valabilă însă doar până la jumătatea lunii aprilie. Cei care nu se grăbesc şi vor schimba anvelopele mai târziu, vor plăti 100 de lei plus TVA pentru cazarea lor la hotel.

Ideea acestei afaceri a fost pusă în practică la Oradea în urmă cu trei ani, când şoferii s-au plâns mecanicilor că nu au unde să depoziteze cauciucurile. De atunci, numărul hotelurilor pentru anvelope a crescut de la an la an, iar spaţiile de depozitare nu duc lipsă de clienţi şi sunt mereu pline.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri