Iași. Compania care furnizează căldură s-a apucat de spălat covoare

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-16-15h45m13s87

Clienţii sunt dintre plătitorii de întreţinere care au parte astfel şi de o ofertă - nu au bani acum, pot plăti pentru spălatul covoarelor odată cu achitarea facturii la întreţinere. 

Banii sunt folosiţi pentru funcţionarea companiei, care se autofinanţează. Locuitorii din Iaşi care duc covoarele la spălat trebuie să plătească 6 lei pentru fiecare metru pătrat, iar dacă au nevoie şi de transport, preţul creşte cu un leu pentru fiecare metru pătrat. Astfel, angajaţii companiei care administrează punctele termice merg direct la uşa clienţilor pentru a lua covoarele. 

Ideea le-a venit celor din conducere, care au vrut să facă profit chiar și după trecerea sezonului rece. Astfel, angajații spală covoarele într-o fostă centrală termică, apoi le usucă folosindu-se de aparatura din dotare.

Oferta a venit chiar înainte de Paşte, când toată lumea face curăţenie. În ultima săptămână, 30 de persoane şi-au dus covoarele la spălat. În plus, cei care nu vor să cheltuie acum prea mulţi bani pot plăti serviciile odată cu întreţinerea.

Firma care administrează puncte termice şi asociaţii de proprietari nu s-a oprit la spălatul covoarelor. Angajaţii montează şi tâmplărie din PVC cu plata în rate, iar pentru 2 lei bucata ascut şi cuţitele clienţilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri