În Bacău, polițiștii l-au prins pe un tânăr de 24 de ani plimbându-se cu o mașină furată în valoare de 70.000 €

Data publicării:
o politista oprește o masina in trafic
Autoturism în valoare de 70.000 euro furat în Germania, găsit de poliţiştii din Bacău FOTO: Shutterstock

Poliţiştii au găsit în localitatea Ştefan cel Mare un autoturism în valoare de 70.000 euro care figura ca furat în Germania, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

La volan se afla un tânăr în vârstă de 24 ani care nu a putut justifica provenienţa autoturismului.

„În urma verificărilor a reieşit faptul că plăcuţele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism sunt atribuite altui vehicul. Totodată, autoturismul condus de cel în cauză figura în baza de date radiat din circulaţie de către autorităţile din Germania din luna iunie 2023 şi sustras din luna septembrie 2023. În vederea clarificării situaţiei de fapt, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău au luat măsura indisponibilizării autoturismului până la finalizarea cercetărilor, valoarea acestuia fiind de aproximativ 70.000 euro, totodată cooperând cu autorităţile germane, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor aspectelor semnalate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare şi furt.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri