În ce stare sunt fetele lovite pe trotuar de un șofer drogat. Una dintre ele este în sala de operație

Data actualizării: Data publicării:
sala de operatie spital
Dosar penal după ce o femeie gravidă a fost operată de hernie. Polițiștii s-au autosesizat în cazul de la Spitalul din Târgu Jiu. FOTO: Captură Digi24

Cele două fete lovite pe trotuar de o mașină, în zona unui liceu din București, sunt stabile şi echilibrate, spun medicii. Una dintre ele este încă în sala de operație, după ce a suferit o fractură la mână.

"Sunt stabile ambele în acest moment. Sunt două adolescente de 15 ani, pietoni pe trotuar, când au fost lovite de o maşină ricoşată dintr-un accident multiplu. Una dintre ele este mai grav, în sensul că are o fractură la braţul stâng.

După evaluare s-a hotărât intervenţia chirurgicală, motiv pentru care în acest moment se află în sala de operaţie. Cealaltă are nişte contuzii minore. (...) Stabile, echilibrate, cu prognostic bun", a a declarat, pentru Agerpres, medicul Cristian Sîrbu de la Spitalul "Marie Curie".

Fetele au fost lovite de o maşină care s-a răsturnat pe trotuar, după ce a fost implicată într-un accident cu alte două autoturisme pe şoseaua Vitan-Bârzeşti.

"În jurul orei 7,50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe şoseaua Vitan-Bârzeşti. Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 36 ani, care se deplasa pe şoseaua Vitan-Bârzeşti, dinspre Pod Vitan către şoseaua Olteniţei, ajuns în dreptul sediului INML, ar fi efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule care circulau din sens opus. În urma impactului, acesta s-a răsturnat pe lateral, lovind şi doi pietoni, care se aflau pe trotuar", au stabilit polițiștii.

Șoferul de 36 de ani, cel care le-a lovit pe fete, consumase cocaină. El a fost dus la INML pentru analize de sânge. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri