"În viteza a cincea", pe Transfăgărăşan

Data publicării:
transfagarasan fb

Emisiunea filmată în România va deschide noul sezon al seriei "În viteza a cincea" şi va avea premiera în 8 octombrie. Episodul va fi difuzat atât în Marea Britanie, cât şi în România.

Realizatorii emisiunii "În viteza a cincea" au filmat în ţara noastră atelierul unui restaurator local de maşini vechi, au testat autoturismele off-road de producţie românească GHE-O şi au condus Dacia de raliu a primarului din Sinaia. Pilotul român Vali Porcişteanu l-a condus pe realizatorul emisiunii, Tiff Needell, pe traseele din judeţul Braşov.

„Mă bucur foarte mult că am fost prezent acolo şi că l-am cunoscut în persoană pe Tiff, este un om extraordinar. M-am bucurat foarte mult să îl cunosc, să apar în acel episod şi să reprezentăm, practic, România, că asta am făcut”, a spus Vali Porcişteanu.

Pilotul român l-a convins pe cel mai tânăr prezentator al emisiunii să participe, alături de el, la Raliul Sibiului.

„Nu am realizat cât de serios va fi raliul. Am crezut că poate este un raliu de prezentare, când am fost de acord să particip. Am crezut că va fi o şansă fantastică să fiu copilot. Şi n-am mai fost copilot niciodată. Dar când am ajuns aici şi m-am uitat la toate maşinile, mi-am dat seama că este un raliu foarte serios. Mult mai serios decât mă aşteptam. Aşa că am puţine emoţii”, a mărturisit Jonny Smith.

Echipa Porcişteanu-Smith va face spectacol astăzi pe Transfăgărăşan. Prima probă este programată pentru ora 10.00, însă drumul este închis circulaţiei începând cu ora 8.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri