Video&Foto Incendiu la un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. Splaiul Independenței e blocat, la fața locului sunt pompieri și SMURD

Data actualizării: Data publicării:
ince5ndiu-hotel-centru-vechi-bucuresti-INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Incendiu la un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Un incendiu a izbucnit marți dimineață la un hotel de pe Splaiul Independenței din București. La fața locului sunt mobilizate echipaje de pompieri și SMURD.

Incendiu la un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea
Incendiu la un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

ACTUALIZARE 9.35 Incendiul a fost localizat, anunță ISU București Ilfov. Pompierii acţionează în continuare pentru lichidarea acestuia.

Polițiștii rutieri au dispus măsuri de restricţionare a traficului rutier pe Splaiul Independenţei, segmentul de drum cuprins între Str. Halelor şi Calea Victoriei, respectiv bd. I.C Brătianu, de la strada Doamnei către Piaţa Unirii, traficul rutier fiind îndrumat prin Pasajul Unirii.

Pentru fluidizarea traficului, Brigada Rutieră recomandă șoferilor rute ocolitoare: Splaiul Independenţei-Bd. Unirii-Bd. Libertăţii-Bd. Naţiunile Unite-Pod Naţiunile Unite Splaiul Independenţei pentru a circula către Podul Hasdeu sau Calea Victoriei.

Știrea inițială

Zona cuprinsă între Piața Unirii și Eroilor, pe Splaiul Independenței este aglomerată, în zonă fiind trimise inițial opt autospeciale ale pompierilor, echipaje SMURD și descarcerare. Echipajele au fost suplimentate.

Arde o suprafață de 100 mp a clădirii cu două etaje, situată în zona Hanul lui Manuc. Pompierii au ridicat două autoscări de stingere.

Au fost evacuate 20 de persoane, nu sunt informații că ar fi victime.

Incendiul a fost semnalat la 112 puțin înainte de ora 7.00.

În zonă sunt multe case de lemn, așa că pompierii încearcă să evite extinderea flăcărilor.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri