Incendiu violent la două case din localitatea Starchiojd. O persoană a fost găsită carbonizată

Data publicării:
BUCURESTI - S4 - DESCHIDERE UNITATE POMPIERI - 13 SEPT 2023
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte au reuşit să oprească propagarea incendiului la gospodăriile învecinate. Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Un incendiu violent a cuprins, duminică seară, două locuinţe din comuna prahoveană Starchiojd. Primele evaluări ale pompierilor arată că focul s-a extins pe o suprafaţă de aproape 400 de metri pătraţi. La locul incendiului echipajele de intervenţie au găsit un bărbat carbonizat, transmite News.ro.

Focul, a căzui cauză nu a fost stabilită deocamdată, a cuprins două locuinţe din comuna Starchiojd, în satul Starchiojd.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 300-400 de metri pătraţi.

„Din nefericire, pompierii ajunşi la faţa locului au identificat o victimă, carbonizată (bărbat, aproximativ 70 ani)”, informează ISU Prahova.

La ora transmiterii informației, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte au reuşit să oprească propagarea incendiului la gospodăriile învecinate şi lucrează pentru lichidarea acestuia. La locul incendiului intervin patru autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri