LIGA CAMPIONILOR. Iuliu Mureşan: Mergem la Manchester să luăm puncte

Data publicării:
2111 20iuliu 20muresan-34464

blestem din primele două participări în Liga Campionilor, când am făcut de fiecare dată patru puncte. Mergem cu încredere să luăm punct sau puncte cu Manchester, mai ales că vor juca, probabil, tot cu echipa a doua. Braga îşi va apăra corect şansele în ultima etapă şi pentru Galatasaray va fi greu", a spus Mureşan la finalul partidei CFR – Braga 3-1.

Oficianul clujean consideră că această victorie este cel mai frumos cadou primit de patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, care luni şi-a sărbătorit ziua de naştere: "Am crezut în Paulo Sergio, el era prima variantă şi când l-am adus pe Jorge Costa. M-am bucurat pentru Rui Pedro, toată echipa merită felicitări. Este cel mai frumos cadou pe care puteam să il facem patronului Arpad Paszkany".

Paulo Sergio: Am făcut un meci perfect

Antrenorul Paulo Sergio s-a declarat mulțumit de faptul că echipa din Gruia a obţinut calificarea, în premieră, în primăvara europeană, unde are asigurată participarea în Europa League, dar a spus că speră și într-un rezultat pozitiv în ultimul meci, cel de pe terenul lui Manchester United, care ar putea echivala cu calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor.

“Cred că astăzi am jucat aproape perfect. Trebuie să evoluăm în ritm continuu, nu avem prea multe zile la dispoziție pentru a ne reveni. Mai avem de lucrat la posesie, asta trebuie să facem la antrenamente. Când evoluezi o dată la trei zile, este greu să exersezi ceva anume. Importantă pentru mine este dinamica jocului, nu sistemul, de aceea Bastos a jucat atacant în locul lui Kapetanos”, a spus tehnicianul portughez la Digi Sport.

Rui Pedro: Am visat că voi da trei goluri

Artizanul victoriei clujene, Rui Pedro, a declarat că a visat să marcheze trei goluri într-un meci de Liga Campionilor, dar nu şi-a imaginat că poate face acest lucru.

"Sunt foarte fericit că am marcat de trei ori, am făcut jocul vieţii mele. Atât Sougou, cât şi Bastos au fost foarte importanţi, dar trebuie să remarcăm toţi jucătorii. Dedic golurile fetiţei mele. Ştim că va fi greu să marcăm la Manchester United, dar dacă tot am ajuns aici, mergem să ne încercăm şansa. Am visat să marchez trei goluri, dar nu mi-am imaginat că pot face asta", a spus Rui Pedro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri