LIGA I. CSMS Iaşi – Dinamo 1-1. Moldovenii au marcat ambele goluri

Data publicării:
s22 20iasi 20dinamo 20beta 20091212 20new-37817

Gazdele au deschis scorul prin Straton, în primul minut de joc, dinamoviştii reuşind egalarea prin autogolul lui Tincu, din minutul 23.

"Am început foarte bine, am pus presiune pe adversar şi am reuşit să marcăm. Am terminat meciul la fel de bine, având două situaţii de a înscrie. Dacă ţinem cont că şi Dinamo a avut o ocazie clară de a marca în repriza a doua, prin Dănciulescu, cred că rezultatul este echitabil. Îi felicit pe băieţi pentru efortul depus şi cu puţină atenţie am fi putut câştiga astăzi", a spus după meci antrenorul gazdelor Liviu Ciobotariu.

Fost jucător şi antrenor la Dinamo, Ciubotariu a făcut referire şi la situaţia dificilă în care se află gruparea din Ştefan cel Mare: "E foarte greu pentru un antrenor să conducă un lot nemulţumit. Ei trebuie să-şi rezolve problemele, le doresc să prindă podiumul, iar noi să rămânem în Liga I".

La rândul său, tehnicianul dinamovist Dorinel Munteanu a spus: "Sunt nemulţumit de joc şi de rezultat. Am sperat la alt rezultat, dar nici terenul nu a fost potrivit pentru un meci de fotbal. Am început visători şi Iaşul a înscris pe o indolenţă a noastră în defensivă. Apoi am echilibrat jocul, am avut ocazii şi egalarea a venit după un autogol. A doua repriză ne-am creat câteva ocazii de a marca, însă pe final puteam să şi pierdem. Rezultatul este echitabil. Jucătorii mei trebuie să înţeleagă că doar făcând act de prezenţă nu pot câştiga un meci. Cu jumătăţi de măsură nu se pot obţine victorii",

Acesta a adăugat că meciul a început cu o întârziere de zece minute, deoarece jucătorii săi au fost în grevă.

Au jucat echipele:

CSMS Iaşi: Irimia - Creţu, Tincu, Avrămia, Vladu - Straton, Milea - Onofraş, Cl. Tudor (Cl. Ionescu '82), Ţigănaşu - Pătulea (Herghelegiu '70). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - L. Rus, Luchin, D. Grigore, Pulhac - Boubacar (Scutaru '67), Galchev - C. Matei (A. Cristea '83), Dănciulescu, Curtean (Filip '65) - Alexe. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: L. Rus '59, Dănciulescu '69.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Zoltan Szekely, Ovidiu Artene (asistenţi) - Adrian Cojocaru (rezervă).

Asistentul Zoltan Szekely, aflat la ultimul meci din carieră, a fost premiat şi a primit flori de la căpitanii celor două echipe.

La partida de la Iaşi au asistat aproximativ 1.000 de spectatori, dintre care 100 de fani dinamovişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri