Video Mai mulți jandarmi au fost atacați cu lopeți și cărămizi la Brăila. Oamenii îi chemaseră pentru că un vecin asculta muzică prea tare

Data publicării:
jandarmi atacati la braila
Un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila a fost atacat în timpul unei intervenţii de un bărbat aflat în stare de ebrietate. FOTO: Captură Digi24

Un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila a fost atacat în timpul unei intervenţii de un bărbat aflat în stare de ebrietate, care l-a lovit cu poarta pe unul dintre jandarmi şi a aruncat cu o lopată şi mai multe cărămizi spre ceilalţi membri ai echipajului, ameninţându-i totodată cu moartea, informează, duminică, IJJ Brăila.

Echipajul a fost direcţionat, sâmbătă, 9 martie, de către dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, în urma unui apel, la un imobil din cartierul Chercea din municipiul Brăila, unde se asculta muzică la intensitate mare, deranjând ordinea şi liniştea publică.

„Ajunşi la locul indicat, jandarmii au vrut să ia legătura cu cineva din interiorul casei, pentru a reduce volumul muzicii. Din curte a ieşit un bărbat, aflat în stare vădită de ebrietate, a început să adreseze injurii echipajului, a lovit cu poarta un jandarm, apoi a aruncat cu o lopată şi cărămizi spre membrii echipajului, ameninţându-i totodată cu moartea. Din fericire, niciun jandarm nu a fost rănit. Bărbatul violent, în vârstă de 33 de ani, a fost imobilizat prin încătuşare şi condus către autospecială. Persoanele aflate în curtea imobilului au sărit în ajutorul bărbatului, încercând să împiedice acţiunea jandarmilor. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj medical, deoarece brăileanul a simulat o stare de leşin. Nu a necesitat îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă remis de IJJ Brăila.

Bărbatul violent a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru întocmirea actului de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

De asemenea, jandarmii au mai aplicat două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 lei, pentru adresarea de expresii jignitoare şi pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice, bărbatului de 33 de ani, precum şi unui alt brăilean în vârstă de 39 de ani, aflat în curtea imobilului şi participant la scandal.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri