MECIUL SUPORTERILOR. Cum s-a văzut partida Ungaria - România de la Budapesta şi Bucureşti

Data publicării:
2303 20fotballocaluri-56411

Încă de la începutul meciului, atmosfera a fost apropiată celei de stadion. Emoţiile au fost mari pentru microbişti, mai ales că tricolorii au fost în multe rânduri depăşiţi de adversarii lor maghiari. S-au mai liniştit abia după ce România a egalat în cea de-a doua repriză.

Susţinătorii naţionalei de fotbal a României au criticat tactica de joc a echipei. „Am fost dezamăgit. Acum aştept să câştig entuziasm. Acum, după meci”, spune un telespectator. „Sunt implicat la fiecare meci, sunt microbist, îmi place, dar greu... Tactica de joc n-a fost cea mai bună, Bogdan Stancu varză...”, se plânge un altul.

Alţii văd jumătatea plină a paharului: „Întotdeauna se poate mai bine, dar este mulţumitor pentru faptul că am jucat la ei acasă. Aşteptăm să vedem şi meciul de acasă de la noi.

România a terminat la egalitate, 2-2 cu Ungaria, într-o partidă importantă pentru calificarea ţării noastre la Campionatul mondial de fotbal din Brazilia de anul viitor

La Budapesta însă, suporterii maghiari au fost mai nemulţumiţi. Pentru că meciul cu România s-a desfăşurat fără public, câteva mii dintre ei au demonstrat în apropierea stadionului Ferenc Puskas din Budapesta, nemulţumiţi că nu pot urmări meciul din tribune.

Federaţia Internaţională de Fotbal a decis ca partida să se desfăşoare fără spectatori după incidentele rasiste şi antisemite care au avut loc la amicalul dintre Ungaria şi Israel de anul trecut. Manifestaţia de atunci a fost organizată de partidul ultranaţionalist Jobbik, când participanţii au cântat imnuri şi au scandat sloganuri de solidaritate cu minoritatea maghiară din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri