Mihai Neșu împlinește astăzi 30 de ani

Data publicării:
5213184 20mediafax 20foto 20bogdan 20iordache-50274

Pe 10 mai se împlinesc doi ani de când Neşu a suferit o fractura de coloană cervicală, la un antrenament, iar de atunci se deplasează într-un scaun cu rotile.

Cu câteva zile înainte, Neșu a acordat un interviu presei din Olanda, când a asistat la meciul Ajax-Steaua, pierdut de români cu 0-2.

Acum, sunt OK, dar, în primul an, mi-a fost foarte greu să mă obişnuiesc cu situaţia mea. În al doilea an, cele cinci luni pe care le-am petrecut la o clinică, în America, m-au ajutat să mă adaptez la noua mea viaţă. Acum, mă simt mult mai bine, iar paşii mici cu care progresez îmi dau speranţepentru viitor”, a spus Mihăiță Neșu.

Nu am niciun sentiment când intru pe terenul de fotbal. Aş vrea să simt tot ce nu le place oamenilor, frig, căldură, durere, dar ce pot să fac, dacă eu nu simt nimic”, a continuat fostul jucător al Stelei.

Pe Amsterdam ArenA, spectatorii cu dizabilități pot sta doar în spatele porții, însă Neșu a fost chemat să stea în Loja Regală.

În luna august anul trecut, la un an şi trei luni de la accidentarea groaznică suferită la un antrenament, Mihăiţă Neşu a dat semne că face progrese mari în recuperarea sa din Statele Unite. Dovada venea chiar de la fostul fotbalist al lui FC Utrecht.Neşu publicase pe Twitter un filmuleţ în care apărea pedalând cu mâinile o bicicletă, fără a avea nevoie de ajutor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri