Niciun suspect nu a fost încă identificat în cazul uciderii lui Ioan Crișan. Șeful Poliției Române merge la Arad

Data publicării:
Mașina arsă în totalitate după explozie.
Cazul de la Arad, unde omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis în explozia mașinii sale. Foto: ISU Arad

Șeful Poliției Române merge la Arad să verifice de ce nu avansează ancheta în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crișan. Mașina acestuia a explodat în 29 mai și, până acum, nu a fost identificat niciun suspect care ar fi pus bomba în vehicul. 

Șeful Poliției Române este așteptat la sediul Poliției din Arad ca să vadă care este stadiul anchetei.

La Poliția Arad se află încă de la începutul acestei anchete adjunctul șefului Poliției Române.

Până acum au fost audiate toate persoanele din anturajul omului de afaceri – familie, prieteni – pentru a se stabili care putea fi motivul care să fi dus la asasinarea lui.

Potrivit unor surse din anchetă există un cerc de suspecți.

Ioan Crişan a murit în 29 mai, după ce maşina pe care o conducea a explodat. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri şi arată că acesta a murit la câteva secunde după ce maşina a sărit în aer.

Două zile mai târziu, în 31 mai, procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crișan și-a pierdut viața, la omor cu premeditare.

Anchetatorii au descoperit două tipuri de ADN pe explozibilul din automobilul omului de afaceri.

Anchetatorii iau în calcul varianta în care explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar bomba ar fi fost activată de la distanţă. Oamenii legii așteaptă și finalizarea expertizei asupra bombei, pentru a-și da seama ce fel de explozibil a fost folosit.

Pentru a-l prinde pe cel care a pus la cale asasinatul, polițiștii colaborează cu anchetatori din alte state europene, deoarece comanda este posibil să fi venit din afara României.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri