Video Asasinatul de la Arad: Parchetul General face cercetări pentru omor calificat cu premeditare. Noi imagini filmate după explozie

Data actualizării: Data publicării:
Mașina a fost distrusă în totalitate.
Atacul cu bombă din Arad a fost premeditat, bănuiesc procurorii. Foto: Facebook/ Flaviu-Ovidiu Stuhulet

Atacul cu bombă din Arad a fost premeditat, bănuiesc procurorii. Parchetul General a schimbat încadrarea în ancheta deschisă după ce omul de afaceri Ioan Crișan a murit în explozia propriei sale mașini. Anchetatorii fac acum cercetări pentru omor calificat cu premeditare.

Potrivit unui comunicat de presă, „cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”.

După ce, ieri, a fost finalizată cercetarea la fața locului, procurorul de caz a dispus realizarea mai multor expertize și constatări criminalistice, având în vedere natura complexă investigației. Au fost audiate mai multe persoane, iar acum sunt derulare „activități de urmărire penală în ritm continuu și susținut”, potrivit comunicatului.

„Au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică”, se mai arată în comunicat.

Cazul morții omului de afaceri Ioan Crișan a fost preluat ieri de Parchetul General. Mașina omului de afaceri a explodat sâmbătă dimineața, în mers, în parcarea unui supermarket.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri