Noi detalii despre crima din Bistrița: Bărbatul ar fi pus o poză cu cadavrul soției sale pe internet. Vecinul a văzut și a sunat la 112

Data actualizării: Data publicării:
politia nu treceti
Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit de către anchetatori cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Bărbatul în vârstă de 34 de ani din Bistriţa suspectat că şi-a ucis soţia este internat în spital, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale după ce s-ar fi rănit singur. Bărbatul ar fi fotografiat cadavrul şi a postat imaginea la secţiunea „Story”, pe Facebook, iar un vecin care a văzut fotografia a alertat autorităţile. În momentul în care femeia de 33 de ani a fost omorâtă, în locuinţă se aflau cei doi copii ai cuplului, cu vârste de cinci şi opt ani, transmite News.ro.

Principalul suspect în cazul crimei care a avut loc sâmbătă, într-o locuinţă din municipiul Bistriţa, nu a putut fi audiat în dosar, pentru că, rănit fiind, a fost dus la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit de către anchetatori cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului, fiind dus de urgenţă la spital, unde se află sub pază. Cel mai probabil, el a încercat să se omoare, după ce şi-a ucis soţia. Bărbatul a fost găsit cu leziuni în zona gâtului şi a abdomenului. El va fi externat luni.

Reprezentanţi ai Parchetului pe de lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud au declarat, duminică, pentru News.ro, că bărbatul a fotografiat cadavrul şi a postat imaginea la secţiunea „Story”, pe Facebook, iar un vecin care a văzut fotografia a alertat autorităţile. Când Poliţia a ajuns la locuinţa celor doi soţi, femeia era moartă.

Incidentele în urma cărora femeia de 33 de ani a fost ucisă au avut loc în timp ce în locuinţă se aflau cei doi copii ai cuplului, unul de cinci, celălalt de aproape opt ani.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri