O arădeancă revenită din concediu a găsit trei necunoscuți în casa ei. „Chiriașii” au făcut curățenie, dar au băgat-o la cheltuieli

Data publicării:
apartament regim hotelier

O arădeancă revenită din concediu a găsit trei necunoscuți care locuiau în casa ei. „Chiriașii” au făcut și curățenie în casă, convinși că gestul lor va fi apreciat de proprietar și vor fi iertați, potrivit Mediafax.

Jandarmii arădeni anunță, vineri, că în urmă cu 3 zile s-au confruntat cu o situație neobișnuită.

Le-a fost sesizat, prin 112, că trei bărbați locuiesc ilegal într-un imobil și nu au nicio intenție să-l părăsească.

Apelul a fost făcut chiar de proprietară, în momentul în care, după ce s-a întors dintr-o călătorie în afara țării, i-a găsit pe cei trei bărbați în incinta locuinței sale.

Jandarmii i-au găsit pe cei trei bărbați instalați comod în locuință.

„Explicațiile acestora cu privire la situația creată au fost de neimaginat și pe alocuri hilare. Bărbații au declarat că știau că nu locuiește nimeni în acea locuință, au spart ușile și au început să facă curățenie pentru ca șederea lor să fie cât mai confortabilă. Totodată erau convinși că gestul lor de a face curățenie va fi apreciat de proprietarul de drept, iar fapta lor va fi iertată”, spun jandarmii.

În cele 10 zile în care au stai în casă, cei trei au făcut un consum de peste 250 Kw curent electric pentru încălzirea locuinței.

Jandarmii i-au scos pe cei 3 din casă și au făcut actele de sesizare pentru distrugere și violare de domiciliu.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri