Video "O bag în cimitir, îi dau foc la casă". O femeie a oprit un tren spre București când a auzit cum un bărbat își amenința iubita

Data actualizării: Data publicării:
politisti pe peron
O româncă din Spania a trăit o experiență teribilă într-un tren care se îndrepta spre București. Călătorea împreună cu soțul ei, când a auzit un bărbat care își amenința la telefon iubita că vine să o omoare și că îi va da foc în casă. FOTO: captură Instagram

O româncă din Spania a trăit o experiență teribilă într-un tren care se îndrepta spre București. Călătorea împreună cu soțul ei, când a auzit un bărbat care își amenința la telefon iubita că vine să o omoare și că îi va da foc în casă, ei și părinților ei. Românca l-a înregistrat, iar la un moment dat s-a dus în alt vagon, a sunat la 112, iar trenul a fost oprit. Ulterior, ea a povestit incidentul pe rețelele sociale.

 Lavinia a trecut ea însăși printr-o traumă la vârsta majoratului, atunci când a fost abuzată sexual de iubitul ei. Știe așadar că nu trebuie să rămâi impasibil în fața nedreptății. Între timp s-a mutat în Spania, s-a căsătorit, iar acum câteva zile venise în România. Ea și soțul ei, Andres, erau într-un tren care mergea spre București, scrie presa din Spania.

Lângă ei era un bărbat care își amenința la telefon iubita și apoi vocifera: „O să o omor, de data aceasta nu mai scapă. O bag în cimitir. Îi dau foc la casă cu ea și cu părinții ei înăuntru”, a strigat bărbatul.

Lavinia și soțul ei, căreia ea i-a tradus ce spunea bărbatul, au fost îngroziți de atitudinea acestuia. „De fiecare dată, amenințările la adresa fostei sale iubite erau tot mai grave. Ea îi cerea să o lase în pace și îi amintea că au un fiu. El îi spunea că nu avea de gând (să o lase în pace – n.r.) pentru că ori e cu el, ori moare”, a povestit Lavinia.

La un moment dat, ea l-a înregistrat pe ascuns pe bărbat. Apoi, a mers în alt vagon, a vorbit cu conductorul de tren și a sunat la 112. Poliția a întrebat dacă e cazul să oprească trenul înainte să ajungă la destinație, iar femeia a răspuns că da. Ea a insistat că are și o înregistrare cu amenințările.

În cele din urmă, agenții au decis să oprească trenul, au intrat în vagon și l-au luat la întrebări pe bărbatul agresiv. Lavinia a urmărit de departe acțiunea poliției, conștientă că bărbatul și-ar fi dat seama că ea i-a chemat pe polițiști.

Lavinia a povestit tot acest incident pe rețelele sociale și a făcut publică și înregistrarea.

A povestit că la final, polițiștii doar i-au spus bărbatului să se poarte frumos.  „Da, a venit poliția, dar doar ca să-i spună să se poarte bine. Să nu mai vorbească așa.... dar nu mi-au cerut înregistrarea și nici nu au luat vreo măsură. Cred că astfel de lucruri sunt cele care duc la nenorocirile de mai târziu”, a povestit Lavinia.

Un alt lucru care a uimit-o a fost că nimeni din vagon nu a intervenit.

Lavinia are 465.000 de urmăritori pe Instagram unde atrage atenția asupra violențelor de natură sexuală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri